Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Turizam
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Izjava o privatnosti
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 22 Br. 4 (2018)

Objavljeno: 2019/02/24

Članci

    Factors Affecting the Emotional Labor in Food Services – The Case of Van as a Tourism Destination
    Onur Icoz, Ibrahim Cetin, Ayhan Gokdeniz
    Towards Frameworking a Strategic Approach for Festival Tourism Destination Marketing and Management: Case study of Odisha, (India)
    Patitapaban Mohanty
    Strategic guidelines for the development of marinas in the segment of mega-yachts in The Republic of Croatia
    Saša Škorić, Srećko Favro, Neven Šerić
    FRANKFURT TABLE AS AN EXAMPLE OF GOOD PRACTICES OF BUSINESS ETHICS IN TOURISM
    Ljubica Jurišin, Aleksandra Dragin, Tatjana Pivac, Kristina Košić, Ivana Blešić
Jezik
  • English
  • Srpski
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.