Sajam naoružanja DEFEA u Atini

2019/11/25

Grčka ponovo organizuje sajam i izložbu naoružanja DEFEA od 22. do 24. juna 2020. godine, kao pokazatelj ulaganja u revitalizaciju svoje odbrambene industrije.

Nakon više od 10 godina odsustva sa međunarodnih izložbi naoružanja i vojnih tehnologija, Grčka se vraća organizacijom sajma DEFEA, dokazujući i na ovaj način svoje istorijske domete i važnosti svog geopolitičkog položaja.

Sajam organizuju ROTA SA i Savez grčkih proizvođača odbrambenog materijala (SEKPY), a pod pokroviteljstvom Ministarstva nacionalne odbrane (GDDIA).

Izložba, koja ima za cilj da postane referentna tačka za jugoistočnu Evropu i istočni Mediteran, predstaviće specijalizovanoj publici iz Grčke i međunarodne zajednice kopnene, pomorske i sisteme protivvazdušne odbrane.

Na izložbi vojnih tehnologija u Atini svoje proizvode, najnovije tehnologije i vrhunske odbrambene sisteme, predstaviće vodeći proizvođači odbrambene industrije Grčke i najznačajnije međunarodne kompanije.

Sajam DEFEA namenjen je isključivo profesionalcima iz oružanih snaga i bezbednosnih službi koji će imati priliku da se upoznaju sa svim aktuelnim dešavanjima iz područja odbrambenih sistema i opreme. Tokom izložbe biće organizovani i drugi paralelni događaji i seminari.

Sajam DEFEA biće održan u izložbenom centru Metropolitan Expo, u blizini atinskog aerodroma „Elefterios Venizelos“. Ovo je najveći i najmoderniji izložbeni centar u jugoistočnoj Evropi, sa ukupno 50 000 kvadratnih metara.

Za više informacija posetite: http://defea.gr/.