Konferencija o bezbednosti aerodroma - ASCE

2018/12/17

11. decembar 2018. godine - Tango Six Events, deo Tango Six Grupe, najavljuje konferenciju Airport Security Convention and Exhibition (ASCE) koja će biti održana 19. i 20. decembra 2018. godine u hotelu Hilton u Beogradu.

ASCE je prva konferencija o bezbednosti aerodroma ove veličine u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, koja za cilj ima da okupi regionalne aerodrome, proizvođače i kompanije iz domena bezbednosti aerodroma kako bi predstavili svoje planove, proizvode, razvojne strategije i kako bi se stvorila platforma za diskusiju o ovom bitnom segmentu industrije.

Konferenciju čine panel diskusije i prezentacije u kojima će učestvovati rukovodioci najvišeg ranga koji predstavljaju regionalne aerodrome, kompanije koje posluju u domenu bezbednosti aerodroma ali i proizvođače bezbednosnih proizvoda i softvera. Preko 300 delegata iskoristiće ovaj forum da pomere granice saradnje, inovacije i razvoja biznisa u regiji Jugoistočne Evrope. Takođe, ispred glavne konferencijske sale biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima sponzora gde će svi zaintresovani biti u prilici da se bliže upoznaju sa njihovim specifičnim delatnostima.

Prvu ASCE konferenciju organizuje Tango Six Events uz podršku Aerodroma Nikola Tesla kao generalnog pokrovitelja.

Više informacija kao i agendu konferencije možete pronaći na sajtu: https://asce.rs/

O organizatoru:

Tango Six Events je kompanija sa bogatim portfoliom događaja u avio-industriji, među kojima je i Vazduhoplovni Samit Jugoistočne Evrope (SEAS), koji se održava na svake dve godine. SEAS 2018 okupio je više od 700 predstavnika industrije iz 50 zemalja i 120 kompanija u martu 2018. godine, što ga čini najvećim događajem ove tematike u regionu.