Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal on Processing and Energy in Agriculture
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 24 Br. 1 (2020): Journal on Processing and Energy in Agriculture

Prve dve sveske časopisa posvećene su konferenciji PTEP 2020. Publikovani su odabrani radovi.

Objavljeno: 2020/04/21

Članci

    • PDF
    STATISTIČKA OCENA NEKIH ČETIRI PARAMETARSKIH MODELA SORPCIONIH IZOTERMI
    Vangelče Mitrevski
    • PDF
    PRINOS I KVALITET BIOMASE CELE BILJKE ČETIRI HIBRIDA KUKURUZA ZA PROIZVODNJU SILAŽE
    Dusanka Terzic
    • PDF
    EFEKTIVNOST PROCESA ČIŠĆENJA NATURALNOG SEMENA LUCERKE (Medicago sativa L.) I CRVENE DETELINE (Trifolium pratense L.)
    Dragoslav Đokić
    • PDF
    METODE ZA OCENU EKONOMSKE OPRAVDANOSTI INVESTICIJA ZA POSTROJENJA ZA BIOGAS
    Dragan Milić
    • PDF
    POREĐENJE GODIŠNJEG URAVNOTEŽENJA SNAGE FOTONAPONSKIH MODULA
    Matúš Bilčík
    • PDF
    UTJECAJ TEMPERATURE SUŠENJA SJEMENKI GROŽĐA NA KVALITETU ULJA
    Maja Ergović Ravančić
    • PDF
    ENERGETSKA EFIKASNOST APLIKACIJE MINRALNIH ĐUBRIVA U PROIZVODNJI RATARSKIH KULTURA
    Aleksandra Dimitrijević, Marija Gavrilović, Zoran Mileusnić, Rajko Miodragović
    • PDF
    OCENA KVALITETA SEMENA POPULACIJA PARADAJZA IZ ORGANSKE PROIZVODNJE TOKOM STARENJA
    Dobrivoj Poštić
    • PDF
    EFEKAT OSMOTSKE DEHIDRATACIJE I SKROBNOG PREMAZA NA MIKROBIOLOŠKU STABILNOST JABUKA
    Danijela Šuput
    • PDF
    MEHANIČKE OSOBINE HELJDINE PERGE
    Lubomir Kubik

Opoziv

    Retraction: Effects of edible coating on minimally processed pomegranate fruits (2017, vol. 21, iss. 4, pp. 197-200)
    Mirko Babić
Jezik
  • Srpski
  • English
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.