Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal on Processing and Energy in Agriculture
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 26 Br. 3-4 (2022): Journal on Processing and Energy in Agriculture

Objavljeno: 2023/03/07

Članci

    • Ozuke et al prelomljeno
    EFEKTI METODA PRERADE NA FUNKCIONALNI I MINERALNI SASTAV BRAŠNA INDIJSKOG ORAHA -
    PATRICK EJIKE IDE, Eje Brendan EKETE, Uche
    • Krstić_et_al_prelomljeno
    UTICAJ KLIMATSKIH FAKTORA I VELIČINE SEMENA NA VITALNOST SEMENA INBRED LINIJA SUNCOKRETA
    Miloš Krstić, Jelena Ovuka, Sonja Gvozdenac, Daliborka Butaš, Nemanja Ćuk, Brankica Babec, Sandra Cvejić
    • Gere_Attila
    Пеналтй аналйсис је ефикасан алат за развој прехрамбених производа. Студија случаја са лимунадама.
    Attila Gere
    • Đokić_et_al_prelomljeno
    UTIVAJ HIBRIDA KUKURUZA I VELIČINA SEMENA NAKON DORADE NA FIZIČKE OSOBINE SEMENA, KLIJAVOST I RAST KLIJANCA
    Dragoslav Đokić, Marijenka Tabaković, Vesna Perić, Dobrivoj Poštić, Ratibor Štrbanović, Rade Stanisavljević
    • Šojić_et_al_prelomljeno
    STRATEGIJE MASKIRANJA POLNOG MIRISA NERASTA U PROIZVODIMA OD MESA
    Branislav Šojić
    • Zoranović_et_al_prelomljeno
    English
    Mladen Ivanišević, Miodrag Zoranović
Jezik
  • Srpski
  • English
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.