Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal on Processing and Energy in Agriculture
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 26 Br. 1 (2022): Journal on Processing and Energy in Agriculture

Ovaj broj se štampa povodom 34 konferencije  Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP 2022.

Objavljeno: 2022/03/17

Članci

    • PDF
    A REVIEW OF SORPTION ISOTHERM MODELS
    Vangelče Mitrevski, Cvetanka Mitrevska, Ljupco Trajcevski
    1-7
    • PDF
    OCENA FAKTORA PROFITABILNOSTI MLINSKIH PREDUZEĆA U VOJVODINI
    Dragana Tekić
    8-10
    • PDF
    PRIMENA NEPARAMETARSKE ANALIZE EFIKASNOSTI U OCENI EKONOMSKE ODRŽIVOSTI FARMI
    Aleksandar Miljatović, Veljko Vukoje, Dragana Tekić
    11-14
    • PDF
    Bacillus velezensis – BIOKONTROLNA AKTIVNOST MIKROBIOLOŠKE BIOMASE I EKSTRACELULARNIH JEDINJENJA PROTIV Xanthomonas spp.
    Ivana Pajčin, Vanja Vlajkov, Jelena Dodić, Marta Loc, Mila Grahovac, Jovana Grahovac
    15-18
    • PDF
    OPTIMIZACIJA PROCESA EKSTRAKCIJE ANTOCIJANA IZ SEMENJAČE CRNE SOJE ZA PRIPREMU FUNKCIONALNE HRANE OD KUKURUZA
    Valentina Nikolić
    19-22
    • PDF
    OCENA KVALITETA SEMENA RAZLIČITIH PARTIJA KUPUSA TOKOM STARENJA
    Dobrivoj Poštić
    23-26
    • PDF
    MOLEKULARNA DETEKCIJA FUSARIJUMSKIH INFEKCIJA U PŠENICI - MERA PROCENE KVALITETA
    Sorina Popescu, Oana Maria Boldura, Aurica Borozan, Emilian Madosa
    27-29
    • PDF
    PROMENE KVALITETA SEMENA ODABRANIH SORTI PAPRIKE U TROGODIŠNJEM PERIODU
    Ivana Zivkovic
    30-33
    • PDF
    PROVERA BROJAČA SEMENA U ISPITIVANJU MASE 1000 SEMENA
    Marija Milivojevic
    34-37
    • PDF
    UTICAJ PRED TRETMANA NA SEMENU I TEMPERATURE U KLIJALIŠTU NA KLIJAVOST ČETIRI PARTIJA SEMENA FESTULOLIUMA
    Rade Stanisavljević
    38-42
Jezik
  • Srpski
  • English
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.