Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Obaveštenja
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Izjava o privatnosti
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 70 Br. 3 (2025): Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)

Objavljeno: 2025/10/03

Cela sveska

  • Complete issue (English)

Originalni naučni članak

    • PDF
    Ammi, GGE-BIPLOT, I ZAJEDNIČKI REGRESNI TECHNIQUE KAO ORAČIN U MERENJU G × E INTERAKCIJE U TROJNOJ KROZ MAIZI (Zea mays L.) hibridi
    Saidat Adeniji, Omolayo Ariyo, Gbemisola Otusanya
    • PDF
    KOMPONENTE FENOTIPSKE VARIJANSE I HERITABILNOST OSOBINA RANOG PORASTA HLEBNE PŠENICE POD KONTRASTNIM SNABDEVANJEM VODOM
    Milica Blažić
    • PDF
    PRINOS, FIZIČKE I HEMIJSKO-TEHNOLOŠKE OSOBINE ZRNA I BRAŠNA NOVE SORTE OZIME PŠENICE U RAZLIČITIM AGROEKOLOŠKIM USLOVIMA
    Željko K. Dolijanović
    • PDF
    Optimizing Lettuce Seedling Growth through different Growing Media and Nitrogen Fertilization Regime Optimizing Lettuce Seedling Growth through different Growing Media and Nitrogen Fertilization Regime
    Bassam Lawan Abdulrahman, Aishat Mustapha, Fadil Mustapha
    • PDF
    FENOLOGIJA I BIOHEMIJSKA JEDINJENJA PLODOVA PRUNUS SPINOSA L. POD UTICAJEM TEMPERATURE VAZDUHA I PADAVINA
    Djurdja Petrov, Jelena Čukanović, Radenka Kolarov, Nevenka Galečić, Dejan Skočajić, Dragan Vujičić, Mirjana Ocokoljić
    • PDF
    POBOLJŠANJE TRAJNOSTI I KVALITETA MEXIČKIH LIMETA KROZ TRETMAN Γ-AMINOBUTERIČNOM KISELINOM
    Pedram Assar, Leila Taghipour, Seyed Ali Akbar Bagherian

Pregledni članak

    • PDF
    UTICAJ KLIMATSKIH PROMENA NA PROIZVODNJU KUPUSA
    Janko Fedor Červenski, Boris Adamović, Slobodan Vlajić, Srđan Zec, Đorđe Vojnović
Jezik
  • English
  • Srpski
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.