Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal on Processing and Energy in Agriculture
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 24 Br. 2 (2020): Journal on Processing and Energy in Agriculture

Ovaj broj je povezan sa konferencijom PTEP 2020

Objavljeno: 2020/05/08

Cela sveska

  • PTEP 2 (24) 2020 (English)

Članci

    • PDF
    ANALIZA I PREDVIĐANJE PROIZVODNIH OBELEŽJA VAŽIJIH VRSTA ŽITA U SRBIJI
    Nebojša Novković
    • PDF
    KORIŠĆENJE STATISTIČKIH KONTROLNIH KARATA U OCENI KVALITETA SADRŽAJA PEPELA I VLAGE U BRAŠNU
    Dragana Tekić
    • PDF
    FAKTORI KOJI UTIČU NA TRŽIŠTE PARADJZA U ILE-IFE, DRŽAVA OSUNA U NIGERIJI
    Olajide Ojedokun
    • PDF
    UTICAJ MLEČNO-KISELINSKE FERMENTACIJE NA KVALITET PIVSKOG TROPA KAO HRANIVA ZA PREŽIVARE
    Dragana Mladenović
    • PDF
    SIROVI GLICEROL INDUSTRIJE BIODIZELA KAO SIROVINA ZA PROIZVODNJU KSANTANA
    Nikolina Danilović
    • PDF
    English FRACTAL ANALYSIS OF THE FLOUR
    Lubomir Kubik
    • PDF
    POTENCIJAL ANTAGONISTA Bacillus spp. ZA SUZBIJANJE FITOPATOGENA Xanthomonas euvesicatoria
    Ivana Pajčin, Vanja Vlajkov, Zorana Rončević, Jelena Dodić, Mila Grahovac, Maja Ignjatov, Jovana Grahovac
    • PDF
    HEMIJSKI SASTAV ZRNA GENOTIPOVA KUKURUZA ZUBANA, KOKIČARA I ŠEĆERCA
    Milica Radosavljevic
    • PDF
    PREDNOSTI I NEDOSTACI DIREKTNOG I INDIREKTNOG SUŠENJA MERKANTILNOG ZRNA I SEMENA
    Mirko Babić
    • PDF
    SPECIFIČNOSTI PROIZVODNJE I DORADE SEMENA SOJE U 2019. GODINI
    Miladin Kostić
Jezik
  • Srpski
  • English
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.