Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal on Processing and Energy in Agriculture
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 26 Br. 2 (2022): Journal on Processing and Energy in Agriculture

Objavljeno: 2022/12/09

Članci

    • PDF
    ISTRAŽIVANJA TEŽINSKE STABILNOSTI BILJAKA NA JESENOM ZOBU (AVENA SATIVA L.)
    Emilian MADOSA, Sorin CIULCA, Giancarla VELICEVICI, Adriana CIULCA, Lavinia SASU, Sorina POPESCU, Constantin AVADANEI
    • PDF
    Uticaj tretmana netermalnom plazmom na kristaliničnost celuloze i sadržaj lignina u kukuruznoj stabljici
    Jovana Grbić, Aleksandra Đukić-Vuković, Dragana Mladenović, Saša Lazović, Ljiljana Mojović
    • PDF
    POTENCIJALNI RIZICI I PROBLEMI КOD GAJENJA VIŠEGODIŠNJIH ENERGETSКIH USEVA
    Željko Dželetović, Gordana Andrejić, Aleksandar Simić, Hakan Geren, Uroš Aleksić, Snežana Brajević
    • PDF
    INTEGRALNO BRAŠNO OD KUKURUZA RAZLIČITE BOJE ZRNA KAO IZVOR MAKRO- I MIKRO- NUTRIJENATA
    Valentina Nikolić
    • PDF
    STANJE I TENDENCIJE PROIZVODNIH KARAKTERISTIKA PŠENICE I KUKURUZA U SRBIJI
    Natasa Vukelic, Nebojša, Veljko Šarac
    • PDF
    ZAJEDNIČKI I DIREKTNI EFEKTI GENOTIPA I EKOLOŠKIH USLOVA SREDINE NA PRINOS HIBRIDNOG SEMENA KUKURUZA I KOMPONENTI PRINOSA
    Marijenka Tabaković
    • PDF
    PRIMENA PROCENE ŽIVOTNOG CIKLUSA U SEKTORU AMBALAŽE ZA POLIMERNE I BIOPOLIMERNE MATERIJALE – PREGLED
    Danijela Šuput, Senka Popović, Jovana Ugarković, Nevena Hromiš
    • PDF
    The DETERMINATION OF THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF SOME VARIETIES OF NEW RICE FOR AFRICA (NERICA) RELEVANT TO ITS PROCESSING DETERMINATION OF THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF SOME VARIETIES OF NEW RICE FOR AFRICA (NERICA) RELEVANT TO ITS PROCESSING
    Eze Paul Chukwuka
Jezik
  • Srpski
  • English
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.