Pređi na glavni sadržaj Pređi na glavni navigacioni meni Pređi na futer stranice
Journal on Processing and Energy in Agriculture
  • Registracija
  • Prijava
  • Aktuelni broj
  • Arhiva
  • Info
    • O časopisu
    • Rukopisi
    • Uredništvo
    • Kontakt
  1. Početna /
  2. Arhiva /
  3. Vol. 25 Br. 1 (2021): Journal on Processing and Energy in Agriculture

U ovom broju su radovi koji su tematski prezentovani na 7. međunarodnoj konferenciji INOPTEP 2021.

Objavljeno: 2021/04/28

Članci

    • .docx
    • PDF
    VARIJABILNOST I KORELATIVNA MEĐUZAVISNOST KVALITETA SEMENA CRVENE DATELINE I ITALIJANSKOG LJILJA ZAVISNO OD SORTI TOKOM VIŠEGODIŠNJEG PERODA SKLADIŠTENJA
    Rade Stanisavljević
    1-6
    • .docx
    • PDF
    CORELATION OF THE COLOR OF THE STRAW FUEL PELLETS TO THE COMPRESSIVE PROPERTIES
    Lubomir Kubik
    7-12
    • .docx
    • PDF
    KINETIKA KONVEKTIVNOG SUŠENJA OSMOTSKI PREDTRETIRANIH KRIŠKI KROMPIRA
    Vangelče Mitrevski
    13-15
    • .docx
    • PDF
    MOGUĆNOSTI PRIMENE HIBRIDA KUKURUZA U PROIZVODNJI BABY CORN KONZERVISANE HRANE
    Valentina Nikolić
    16-19
    • .docx
    • PDF
    UTICAJ POREKLA I KRUPNOĆE SADNOG MATERIJALA KROMPIRA NA MORFOLOŠKE OSOBINE SEMENSKE KRTOLE
    Dobrivoj Poštić, Ratibor Štrbanović, Zoran Broćić, Tatjana Popović, Sanja Marković, Aleksandra Jelušić, Rade Stanisavljević
    20-23
    • .docx
    • PDF
    SKLADIŠNA STABILNOST OSMOTSKI DEHIDRIRANOG KUPUSA-MATEMATIČKI MODEL
    Biljana Cvetković
    24-27
    • .docx
    • PDF
    PROCENA KVALITETA HIBRIDNOG SEMENA KUKURUZA PREMA OBLIKU I VELIČINI SEMENA
    Marijenka Tabaković
    28-31
    • PDF
    UTICAJ PRIMESA U NATURALNOM SEMENU LUCERKE I CRVENE DETELINE NA PROCES ČIŠĆENJA SEMENA
    Dragoslav Đokić
    32-35
Jezik
  • Srpski
  • English
PRIJAVI RUKOPIS
Informacije
  • Za čitaoce
  • Za autore
  • Za bibliotekare
© Copyright 2025. Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci

Ovo polje je obavezno.
Zatvori  
Obezbeđivanje anonimnosti recenzije

Da bi se osigurala anonimnost autora u recenzentskom postupku, mora se sprečiti to da autor i recenzent saznaju jedan drugom identitet. U vezi s tim, neophodno je:

  1. da su autori obrisali svoja imena u tekstu ponuđenog rada, a imena i naslove svojih referenci u odeljku Literataura ili fusnotama zamenili sa Autor dodajući godinu objavljivanja;
  2. da je autor u dokumentima Microsoft Office-a iz Properties uklonio ličnu identifikaciju (videti pod File u Word-u) koristeći odgovarajuću opciju u glavnom meniju: File > Save As > Tools (ili Options kod Macintosha-a) > Security > Remove personal information from file on save > Save;
  3. da je to isto učinjeno i sa eventualno korišćenim PDF dokumentima, uz upotrebu odgovarajuće opcije koja se u glavnom meniju Adobe Acrobat-a nalazi pod File.